GARETH BALE: Vi er sikre på, at vi kan vinde UEFA Champions League

  • Real Madrid C.F spilleren udtaler, at hans holdkammerater er "overbeviste om”, at de kan genvinde UEFA Champions League trofæet.
  • Nissan’s Globale ambassadør, Bale, uddyber, at de forsvarende mestre endnu ikke har ramt deres top niveu.
  • Bale beskriver hans træner I Real Madrid C.F , Zidane, som et ”geni”.

 

9.5.2017  I denne uge afgøres hvilke hold, som spiller sig i UEFA champions league finalen. Real Madrid C.F. fløjspiller og Nissan ambassadør, Gareth Bale, hævder, at hans holdkammerater er overbeviste om at genvinde Champions League trofæet efter deres 3-0 sejr over rivalerne fra Atlético Madrid i den første semifinale kamp. 

Som en del af hans rolle som global ambassadør for Nissan – der er officiel global bilsponsor for UEFA Champions League, udtalte han:

"Vi er fulde af selvtillid. Vi føler, at vi stadig ikke har ramt vores top niveau, hvilket er godt, fordi vi føler, at vi stadig har et par ekstra gear. Men vi spiller godt, og normalt vokser vi i løbet af en turnering og bliver stærkere jo længere vi kommer.

I alle tuneringer vi deltager i, mener vi, at vi kan vinde. Vi ved, at det bliver svært. Det er ikke nemt at vinde UEFA Champions League finalen eller at spille sig i finalen! Det kommer til at blive en hård kamp, men vi er sikre på, at vi kan gøre det. ”

Gareth tog sig også tid til at reflektere over hans sæson indtil videre, og hvad det kan betyde at vinde sin trejde UEFA Champions League titel.

”Den her sæson har været lidt sværere. Jeg havde en alvorlig ankel skade... Jeg havde en rigtig god start på sæsonen, men så sad jeg ude i tre måneder. Nu fokuserer jeg på at få min form tilbage og blive mere sikker med min ankel og virkelig presse på og slutte sæsonen stærkt samt forsøge at vinde UEFA Champions League og La Liga.

Når du engang ender din kariere, vil du altid kigge tilbage på, hvad du har vundet. For mig er drivkraften at forsøge at vinde så mange trofæer som muligt og blive den bedste spiller som muligt”

Nissan ambassadøren talte også om hans forhold til Real Madrid C.F træneren, Zinedine Zidane, som han besrkiver som et geni og hævder, at han ikke har mistet evnerne, når det kommer til at involvere sig på træningsbanen.

"Han er klog, rolig og man ville måske sige et geni…. Han har gjort det (spillet med) et par gange til træning, hvilket man egentlig også forventer af ham. Og han har ikke mistet evnerne.

 

ABOUT NISSAN IN SPORT

The UEFA Champions League partnership is another example of Nissan’s dedication and growth in global sports, which includes: major international cricket events, such as the ICC Men’s and Women’s World Cups, the Canadian Football League, the Heisman Trust and Heisman Trophy, and the City Football Group, which includes the Manchester City, Melbourne City and New York City clubs. Nissan’s NCAA partnership in the US also marks the widest-reaching sponsorship in the history of collegiate sports - backing 100 colleges and universities, as well as select NCAA Championships - covering 22 sports. In addition, Nissan has a number of sporting ambassadors, including footballers Gareth Bale, Sergio Agüero and Andrés Iniesta.